Reis naar een van de vijf-dimensionele Tempels van Telos

Geleide meditatie-reis o.l.v. Joanne van Wijgerden van Healing Arts

De reis begint met jezelf voor te stellen met je naam, wat jou hier brengt en je intentie voor deze avond.

Ik ben Maggie, mijn intentie voor deze avond is mijn verbinding met BinnenAarde, Telos en het Agartha netwerk.

Wat mij hier brengt…
In mijn NLP begin periode in 1994 met Paul Liekens uit België, werd ik door Paul uitgenodigd om deel te nemen aan zijn weekend-workshop in NL. We kregen in tweetallen de opdracht elkaar te begeleiden om in contact te komen met je gids, te vragen naar de naam en het doel van samenwerken.
De naam Adam/Adama kwam bij mij door.. ja, dat zal wel dacht ik. Wat moet ik met Adam uit het paradijs, het moet niet gekker worden, wat een fantast ben ik, dacht ik bij mezelf. Voor de oefening sprak ik herhaaldelijk de naam Adam/Adama uit maar ik kon er niets mee. Ik was ervan overtuigd dat ik mezelf in de maling nam, hoezo Adam/Adama? Vervolgens negeerde ik deze informatie!

Maar dan.. door de jaren heen komt de naam Adama zo nu en dan vaag en heel af en toe schemerig bij me door. Ik belandde bij de cursus Cosmic & Flower Remedies en wat kom ik daar tegen?…
De Holle Aarde/ Lichtsteden, herkenning, mijn binnenwereld ging volledig open! En jawel.. via internet kwam ik een afbeelding tegen van een man uit een andere wereld met een kristal in zijn hand, doìingggg !!!.. De kristal èn de vorm van het kristal kwam recht in mijn hart en buik binnen. Die ken ik!!!! Adam/Adama?!? ……….

Ik was beginnend bekend met de kristallenwereld … toen kwam dit erbij!

Joanne kijkt me aan en zegt: Hij staat voor je.. inderdaad, op het kleed voor mij ligt de foto van Adama met de kristal in zijn hand. Ik zit op de juiste plek, contact!
Ik had de roep al meerdere malen zachtjes gehoord en gevoeld. De ‘roep’ is mij helder en duidelijk!
Ter voorbereiding voor de energetische reis naar BinnenAarde beginnen we met enkele ademhaling- en yoga-oefeningen om het hart en hartgebied te openen.
Daarna gingen we tonen en klanken maken om de hartenergie vrijelijk te laten stromen.

Dan zijn we zover!

Je kunt naar Telos reizen via je eigen Merkaba-Licht-voertuig. Maar in deze samenkomst zijn er aanwezigen onder ons die onbekend zijn met de Merkaba dus reizen we via de Groeps-Merkaba. We stappen in en nemen plaats. Waar je fysiek twaalf uren over doet om in Mt. Shasta aan te komen doen wij op deze wijze van reizen binnen enkele seconden. We zijn aangekomen. Een gids wacht ons op en leidt ons naar de ingang naar BinnenAarde. We gaan in verbinding met ons lichtlichaam om de reis te vervolgen.

Via mijn lichtlichaam reis ik met mijn intentie en met de snelheid van mijn gedachte naar beneden en daar kom ik aan, in Telos. Ik neem ergens plaats en aanschouw mijn omgeving. Ik voel me thuis, veilig en beschermd. Herken de stralende planten sommigen met grote bladeren, prachtige bloemen in verfijnde kleuren. De temperatuur altijd aangenaam, de atmosfeer kristal helder en sereen. De hemel heeft niet die hoogte zoals wij die hier aan Aarde-oppervlakte kennen. Hier in BinnenAarde is de hemel lager, voor mij bekend en vertrouwd tijdens mijn nachtelijke reizen. Ik hoor een stromend beekje in mijn nabijheid. Het geluid van stromend of bewegend water maakt mij altijd innerlijk blij. Ik neem de tijd om volledig in het moment te zijn en te genieten van dit paradijselijke omgeving. Het is een en al herkenning en een diep weten in mijn hart.

Dan komt er iemand met kalme trede naar mij toegelopen. Het is een Elf. Hij heeft een verfijnd en vriendelijk gezicht, zijn energie voelt zacht aan. Hij is gekleed in een kort groen jasje en een driekwart licht bruin-oranje kleurige fijn geribbelde broek. Hij geeft mij telepathisch door dat hij voor dit moment mijn geleide gids is naar de Tempel van Liefde. Hier hoef ik niet te spreken in woorden. In deze vijf-dimensionele sfeer communiceren wij telepathisch met elkaar wat mij zeer vertrouwd is.

Samen wandelen we een pad op door prachtige natuurlijke sferen. We naderen een groot gebouw, het is de tempel van Liefde. Om bij de tempel aan te komen moeten we een trap bewandelen. Daar ben ik dan.. ik kijk nog eens om heen en neem de mooie serene omgeving in me op. Dan voel ik een innerlijke beweging om de tempel te betreden. Het is een grote cirkelvormige ruimte in verschillende verfijnde kleuren tinten van roze, wit en robijn rood. Ik kijk en bewonder de ruimte om me heen. Ik neem de kleurensfeer en de energie in me op. Voel me van binnen stiller en stiller worden alsof ik oplos, volledig Een in het moment…

Dan voel ik opnieuw een lichte beweging binnen in mij als teken om terug te keren.
Mijn Elf-gids stond buiten voor de ingang op mij te wachten, wij kijken elkaar in de ogen… het is goed voor nu. Samen wandelen we de trap en het pad af zoals we gekomen waren en komen op de plek aan waar ik had gezeten. Opnieuw kijk ik naar de omgeving, inhaleer een paar keer diep in en uit om de kristalheldere lucht en sfeer door me heen te laten stromen. Een gevoel van diepe vreugde en dankbaarheid vloeit door me heen. Ik groet mijn Elf-gids wetende dat ik ten alle tijde welkom ben om terug te keren, wij gaan elkaar weer terug zien.
De vorige gids leidt mij terug naar onze Lichtvoertuig. Ik neem plaats … dan voel ik mij terug in mijn lichaam, zittend op de stoel in de Creatie-ruimte in U-t-recht.

Diepe stilte binnen in mij, geen behoefte om te spreken.

Joanne spayt de Quantum Grouding boven ons kruin en op verschillende plekken voor ons lichaam om weer volledig terug te zijn in lichaam en gronding.
Met de vingertoppen raken we met zachte en kalme bewegingen lichtjes onze benen en armen in contact met ons lichaam om de energieën te verwerken en te integreren.
We merkten dat we moeite hadden om in de sfeer en energie van hier te zijn. We zijn opnieuw gaan tonen en klanken maken om volledig hier te zijn.
We bedanken elkaar en nemen afscheid van deze gezamenlijke reis.

Namasté

4 gedachten over “Reis naar een van de vijf-dimensionele Tempels van Telos”

  1. Prachtig om te lezen… Hopelijk mag ik het prachtige Holle Aarde ook snel bezoeken… want het leven ‘hier’ is ontzettend zwaar.. en om weer energie op te laden is dit een Prachtige Plek… Wens je nog veel Liefde en Licht

    Zomergroet, Miranda

  2. Lieve Maggie,

    Door je stukje over de klankbel op je FBpagina belandde ik voor het eerst op je website en na een paar klikken hier ik op deze pagina. In alle rust heb ik voelend je woorden gelezen. Ergens resoneert iets in mij. Alsof een vage herinnering wordt geraakt. Dank voor je woorden.

    Liefs Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven