Tweede ontmoeting Sonar Inwijding van de Pilot Whales

 

Een gevoel van binnen een ‘roep’ dat ik opnieuw aan de beurt ben het water in te gaan. En ja, dan hoor ik “Maggie, bereid je voor de volgende is voor jou’… en zo was het.
Daar lag ik met de Pilot Whales onder mij en om me heen. Kon hun geluiden uit de diepte horen, lichte bewegingen door het water, verfijnde tintelingen door me heen. Het is tegelijkertijd een stille moment binnen in mezelf en om me heen, Eén Zijn met wat is in het moment.
Dan verandert de sfeer, de Pilot Whales duiken de donkere diepte in en weg zijn ze. Even blijf ik zo liggen tot de volgende beweging voelbaar om mijn positie te veranderen. Met mijn hoofd boven water terug in het NU… een totaal nieuwe sfeer in mijn beleving

Maar dan aan het einde van de dag terug in de haven. Trek ik mijn broek aan en uhm..wat is dit, krijg ik mijn broek niet dicht. Wat is dit nu? Spreek nu hard op uit: ‘krijg nou wat, m’n broek gaat niet dicht..?!? Winny kijkt om het hoekje, ziet mij staan met m’n broek wijd open en zegt: ‘Oh, ik zie het al, vrouwen die gevoelig zijn in hun buik verwerken informatie via de buik. En als je met de walvissen in contact kom, gebeurt dit. En ja, je hebt een inwijding van de walvissen ontvangen en is dit niet vreemd, je hebt even een zwangere buik. Gebeurt bij meer vrouwen. En dtt is normaal, gaat vanzelf over!” Oeps…???

En zo waar, iedere avond als we terugkwamen van de Oceanische ontmoetingen liep ik in de avond met een zwangere buik rond…

2e ontmoeting met de Pilot Whales, ontvangen van sonar inwijding
Scroll naar boven