Een naam als Inwijding

In 1998 ben ik gestart met de naam MATAHA Trainingen. Jaren later kwam via een zus de boodschap ‘de bedrijfsnaam van je zus is niet compleet’. De naam Mata Tahana kreeg ze te verstaan, de vertaling van de naam kon ze vinden in haar oude maleise woordenboek.

Mata Tahana: MATA  betekent ‘Het Oog die de Mens ziet’,   TAHANA betekent ‘De Grootste, De Allerhoogste’.

Toen ik de naam en vertaling in mij opnam ontstond een innerlijke weerstand. De energie die in de naam besloten ligt voelde te groot aan en ik vond dat ik dit niet aankon. Na een korte discussie met mijn zus was ik bereid de naam te ontvangen. Nadien waren we uitgekomen om de naam in te korten in het makkelijker uitspreken en besloot ik verder te gaan met de naam MATAHANA.
Een  korte ziekteproces eind 2006 zorgde voor de veranderingen in mijn leven. Het was voelbaar om de volledige naam MATA TAHANA uit te dragen. In het voorjaar 2007 kwam de eerste uitnodiging voor mijn eerste oceaan ontmoetingen met dolfijnen en walvissen.

Inmiddels heb ik leren inzien dat namen energieën en frequenties in zich dragen waarin levenslessen en persoonlijke groei in besloten liggen die dienen als inwijdingen. Via mijn roepnamen, doopnamen en achternaam die ik  als ziel gekozen heb zijn mijn  persoonlijke ontwikkelingen, levenslessen en levensopdrachten zichtbaar geworden. Er zullen gaandeweg nog veel meer gaan ontvouwen.

Een vriendin heeft via Letterologie de energetische vertaling van al mijn namen beschreven als: Parel, Kind van de Zee, Kind van het Licht.
Toen mij deze vertaling werd toegesproken voelde ik mij diep aangeraakt in mijn onderbuik en ontvouwde zich een innerlijke vreugde in mijn hart die als een bloem ontvouwt. Ik voelde  de energie als een complete herkenning in mezelf in relatie tot mijn persoonlijke ontmoetingen met de oceaan, dolfijnen en walvissen en andere oceanische wezens en de kristallijne Binnen-Aarde.

Inmiddels is het mij duidelijk geworden dat MATA TAHANA  mijn Kosmische naam is die specifieke doelen in het Leven op Aarde in zich draagt.

Let there be Light on Earth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven