Klank Cirkel Healing Meditatie

22 februari is de laatste Engelen portaaldag van de 3 portaaldagen in februari 2020.

Dagcode 22.2.22 / getal 10,  staat voor Nieuw Begin ofwel Nieuwe Fase.

In de huidige tijd gaat het niet meer om de verhalen maar om het ‘gevoel’.
Emoties die als repeterende plaat innerlijk in ons doorwerken dienen we uit te werken.


Via Adem, Klanken en Stilte mogen we op diepere lagen helen voorbij woorden en gedachten. Het helende proces werkt zowel in het verleden als in de toekomst, individueel als in het collectief.

We zijn dan in verbinding met het intelligentie en de wijsheid van de klanken en met onze hogere zelf die een ieder begeleidt tijdens de meditaties.

De meditaties worden geleidt met zelfgemaakte klankschalen, klankbuis, klankbel en cimbalen. Alle klanken zijn gemaakt vanuit een thema en intentie.

Door het proces van verschillende lagen van desbetreffende thema is de klank ontstaan en zijn niet te vergelijken met machinale klankschalen.
Deze klanken hebben een diep werkende frequentie op celniveau en maken informaties binnenin jezelf vrij die je nodig hebt voor je persoonlijke bewustzijnsontwikkeling.

Op deze dag is onze aandacht op de 2e chakra, het onderbuik, het gebied van het onderbewuste, opslag van onverwerkte emoties en het gebied van het Goddelijke Innerlijke Kind, die onbevangenheid en puurheid in zich draagt.

Ook gaat onze aandacht uit naar de energetische Godin van Aarde. Deze thema werd bevestigd door een artikel met de titel:  ‘De Ziel van Moeder Aarde is weer wakker..’

Groepsgrootte: max. 8 personen

Locatie: Amersfoort

Eigen bijdragen € 35 inclusief consumpties

Meenemen: pen en schrift, extra warme sokken/pantoffels, vest of warme omslagdoek.

Voor info en deelname: 06 25558488 en christallin33@gmail .com

Bron-Schaal


Scroll naar boven