Reacties van deelnemers


Intens en zuivere vibratie in het veld en intens heldere klanken die mij in mijn hart hun uitwerking hebben.. Na de sessie heb ik duidelijk een meerwaarde in mijn contact met mijn eigen gevoel en voelde mij ook lichter alsof een bepaalde zwaarte van mijn schouders afgleden…bijzonder ervaring – Margot

 

Lieve Maggie.
Tijdens de Klank Cirkel werd ik in de gelegenheid gesteld uiteen te zetten welk thema ik wilde inbrengen, te weten “mijn gebrek aan eigenliefde”. Ik voelde meteen dat alleen al door het uitspreken ervan ín de Cirkel, mede in aanwezigheid van anderen, de blokkade als het ware “oploste”. 
Tijdens de klankhealing daarna voelde ik dat “de genezing” nog eens werd bekrachtigd. 
Dank je Maggie dat ik hierbij geholpen mocht worden. – Betty


Dag Maggie, het was fijn, ook door de samenstelling van de groep. Het zijn fantastische klankschalen, je kunt erop vertrouwen dat ze veel lostrillen! Ik zou het graag nogmaals meemaken, dan liefst zonder woorden. Nogmaals dank – SusanIk vond je presentatie van stem en schalen mooi op elkaar afgestemd:
qua timing, klank kleur, vibratie.  liefdevol, uitnodigend om weg te drijven of weer terug te komen, en verrassend. -Sytske