Eerste verschijning van Dolfijnen

november 1997

Tijdens mijn slaap zijn drie keer honderden dolfijnen te voorschijn gekomen. Eerst sta ik voor het raam en hoor ik een dreunend geluid in de lucht. Dan hoor ik een stem zeggende: ‘sluit het rooster, bovenluik, ramen en deuren. Als ik dit gedaan heb komt het water uit de grond snel op tot ver boven de bomen. Wanneer alles onder water staat zie ik in de verte een schaduw mijn richting opkomen. Het zijn honderden dolfijnen die op me afkomen. Als ze voor me zijn zwemmen ze kriskras door elkaar lang het raam waar ik sta.
Sommigen kan ik in hun linkeroog aankijken. Na een poosje hoor ik opnieuw dat dreunend geluid in de lucht, dan zijn de dolfijnen direct verdwenen en zakt het water weer in de aarde zo snel als dat het was opgekomen. Ik zie het water in de straatputjes wegstromen en is alles weer normaal. De sfeer daarna is kristalhelder, fris en kleurrijk.

De tweede keer loop ik in een straat langs woningen. Dan ontstaat opnieuw dezelfde dreunend geluid in de lucht. Ik stap een huis binnen en  weet de aanwezigen te vertellen dat zij alle ramen, roosters en luiken moeten sluiten. Ook hier gebeurt hetzelfde ritueel. Het water stijgt hoog voorbij de toppen van de bomen waar vervolgens opnieuw de vele dolfijnen tevoorschijn komen. Zodra hetzelfde dreunend geluid weer hoorbaar is zijn ook alle dolfijnen vertrokken, het water gezakt en kan ik weer veilig naar buiten wandelen in een kristalheldere sfeer, in frisse  schone lucht en kleurrijke omgeving.

De derde keer was ik in de buurt van een bedrijfspand, ook hier komt het dreunend geluid op en gebeurt hetzelfde ritueel..

Na deze droom had ik een innerlijk weten en gevoel dat ik binnen korte tijd een huis aangeboden wordt.  Enkele weken later werd mij een woning aangeboden.

Toen ik eenmaal gesetteld was in mijn woning stond ik voor het raam naar de bomen te kijken. Even later keek ik schuin links omhoog en zag ik het rooster aan de muur, er licht een herkenning in mij op, vervolgens zet ik  enkele stappen achteruit en kijk opnieuw links de zijkamer in en zie  ik het bovenluik, toen viel het muntje…..

Dit was de ruimte waar ik stond tijdens de droom in de ontmoeting met de honderden dolfijnen.

In deze woning zal ik mijn geestelijke, spirituele en persoonlijke ontwikkelingen ondergaan met die wetenschap dat mijn volgende woon- en werkbestemming op het juiste moment zal openbaren.

En zo is het!

Scroll naar boven