Video uit mijn ontmoetingsreis op Zee

 

Een kort video uit mijn eerste ontmoetingsreis met dolfijnen en pilotwhales op Tenerife onder begeleiding van Kees en Winny van de Velden, Seraphim Foundation.

Een stukje plastic aan de vin van een dolfijn, we hadden het voor elkaar gekregen dat ze vrij werd van dat stukje plastic. Op alle dagen dat we op zee waren hielden we het vuil op de oceaan in de gaten die we ophaalden en verzamelden. Zelf wanneer dolfijnen en walvissen in onze nabijheid waren en op ons wachten, werd voor hun veiligheid het afval opgehaald. Hun dankbaarheid mochten we daarna in de ontmoetingen zichtbaar ontvangen en doorvoelen.

Hoor het zingen van Winny waarop de dolfijnen reageren met blazen en zanggeluiden.
Prachtige verbinding!

Het volgende beeld met z’n allen in de oceaan was een intens moment waarin vele pilot whales bijeen gekomen opdat een DNA healing plaatsvond.  Een feestelijke groepsfoto na de healing. Hoe deze DNA healing vanuit mijn beleving tot stand kwam kun je hier op de volgende webpagina lezen.

Bij zonsondergang een diep emotioneel afscheid vanuit intense dankbaarheid voor alle gezegende en helende ontmoetingen van ziel tot ziel. Tevens afsluiten van de eerste uit de drie ontmoetingen van het Intensive Programma 2007-2008 in het Atlantische Oceaan.

Het beginbeeld op de video is onze Yka die na onze 3e ontmoeting in 2008 begin januari 2009 was overgegaan. Zij was een van onze Whale connector en een bijzondere Earth Keeper. Ik ben haar dankbaar voor onze samenwerking en in de oceaan ontmoetingen. Zij is nu vanuit haar dimensionele bewustzijn en in de verbinding werkzaam voor Moeder Aarde en al het levend wezen op Aarde. Thank you, I love you – Aloha.

* video in bewerking …