Consult

Methodes waar ik mee werk …

Klank Cirkel Meditatie klik aan voor infoIndividuele Klank sessie

Via klanken werken we aan actuele thema’s die je bezighouden of aan je fysieke ongemakken. Klank frequenties brengen je in diepere ontspanning en brengen je weer in verbinding met jezelf en meer in balans komt. Klank frequenties is een weldaad bij stress dat vaak omzet in fysieke ongemakken en burn-out.

Zes Stappen naar Vrijheid methode

In de individuele uitwisseling werk ik gericht naar zelfvergeving via de Zes stappen methode van Diederik Wolsak. Het is een methode dat gaat over onvrede in jezelf. In die onvrede zoeken we naar de kernovertuigingen ofwel gedachten die je over jezelf had gedacht die je beperken in je leven. Deze methode is een samenwerking tussen het klein ik en het grote IK, het hogere Zelf naar zelfvergeving.

Soul retrieval

Soul Retrieval ofwel Terugkeer van de Ziel, is een sjamanistische healing methode.
Deze methode mocht ik ontvangen via de Inca traditie.

Volgens deze traditie kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van je essentie of van een ziel het lichaam verlaten en achterblijven in de situatie. Hier spreekt men over zielsverlies of Soul Loss. In de moderne wereld wordt dit dissociëren genoemd. Via deze methode uit de sjamanisme kan een zielendeel opgespoord worden en is het moment om aan heling te werken. Het doel is om uiteindelijk het zielendeel weer in levenskracht en in essentie terug te brengen en met jezelf te herenigen.

Ho’oponopono

Ho’oponopono is de Hawaiiaanse methode van vergeven en genezen.
Ho’oponopono betekent ‘rechtzetten’ of ‘een fout rechtzetten’. En is een proces waarin negatieve energieën in je worden losgeweekt zodat er ruimte komt voor de goddelijke gedachte, woorden, daden en handelingen.

Volgens de oude Hawaiianen ontstaat fouten uit gedachten die zijn aangetast door pijnlijke herinneringen uit het verleden. Via Ho’oponopono kan men de energie ontrafelen van deze pijnlijke gedachten of fouten die onbalans en ziekte veroorzaken, vrijgeven en omzetten in perfecte gedachten van Liefde.

Ho’oponpono  gaat ookt over de terugkeer naar de nulstaat, waar niets bestaat maar alles mogelijk is. In de nulstaat zijn geen gedachten, woorden, handelingen, herinneringen, programma’s en geen overtuigingen … Er is gewoon Niets! In dit Niets ben je Alles, dit betekent voor mij het Christusbewustzijn terug naar de Bron.


Aroma Touch en Essentiele Oliën

Essentiële oliën hebben een diepere betekenis en werking voor je lijf en spirituele groei. Dat zie je, voel je, ruik je en ervaar je. Je zal je snel beter en vitaler en energieker en lichter en harmonischer voelen.

De ARōMATOUCH behandeling omvat vier primaire stappen:

  1. Stress vermindering.
  2. Verbetering van immuunsysteem.
  3. Vermindering van ontstekingsreacties
  4. Homeostase

De Aroma Touch behandeling is ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in de behandeling omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Deze methode werkt over de meridiaan / energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.


Voor afspraak neem contact op via 06 25 558 488