workshop 30 juni 2019

In de ontmoeting en de boodschap van Dolfijnen en Walvissen

In deze workshop / interactieve lezing neem ik je mee in die ’stille’ momenten van mijn inwijdingen van de Cetaceanen die ik zowel in de Atlantische Oceaan als in de Stille Oceaan mocht ondergaan. Ik werkt vanuit het Oceanische veld, het element Water als informatie drager en het geheugen van Water.

Dolfijnen en walvissen zijn record keepers, hoeders van de geschiedenis van planeet Aarde. Zij beschikken over kosmische telepathische communicatie tussen Aarde en onze Melkwegstelsel en behoren tot een van de oudste energieën van de Aarde. Zij leggen energetische contacten aan met mensen om ons eraan te herinneren over onze relaties en samenwerking uit lang vervlogen tijden.

Dolfijnen nodigen ons uit terug in onze kinderlijke onbevangenheid, speelsheid en de vreugde van het leven.
Walvissen nodigen ons uit terug in de verticale verbinding zo boven zo binnen in je centrum te zijn vanuit een stevige aarding.

Jaren terug verschenen de walvissen met de boodschap dat zij planeet Aarde zullen verlaten. Inmiddels komen velen berichten voorbij over aanspoelingen van dolfijnen, walvissen, zeeschildpadden en vele zeedieren met de dood tot gevolg. En voel ik mij geroepen de diepere betekenis van hun boodschap onder de aandacht te brengen ter ondersteuning van het bewustzijnsproces zowel voor het individu als collectief.

We maken ook kennis met Ho’oponopono de Hawaiiaanse Healing Methode, de werking van de Violette Vlam en een Hart-activatie van het Drievoudige Vlam, de ‘goddelijke vonk’ ook wel de Christusvlam en Vrijheidsvlam genoemd.

De geleide meditaties worden ondersteund met zelfgemaakte klankschalen, klankbuis en cimbalen die elk verbonden zijn met een specifieke thema.

Datum : 30 juni 2019
Aanvang : 13.00 tot 17.00 uur; Inloop vanaf 12:30 uur
Locatie : Het Koetshuis Randenbroek
Adres : Heiligenbergerweg 115-119
Plaats : 3816 AJ Amersfoort
Eigen bijdrage € 35 incl. consumpties en hand-out

Aanmelden via christallin33@gmail.com