Waarom dolfijnen en walvissen Aarde verlaten.


Na mijn eerste oceanische ontmoetingen in 2008 verschenen de walvissen voor mij, zeggende: ‘Wij verlaten planeet Aarde’.  Dit kwam als een shock bij mij binnen. ‘Wij blijven bij je en je begeleiden’ was hun reactie die door mij heen golfde.

Afgelopen jaren kwamen enkele berichten voorbij over strandingen en soms met dodelijke gevolgen. Hoe opvallend in de afgelopen maanden dagelijks en krachtig de berichten binnenkomen over de strandingen van grote groepen dolfijnen en walvissen.

In deze lezing zal ik meer toelichten waarom zij Aarde verlaten.
Wat betekent dit voor ons mensen en wat staat ons te doen.
Via meditatie activeren wij de innerlijke kosmische chakra’s en bewustzijn.

Voel je geroepen en voel je welkom in onze oceanisch veld.

Lezing vindt plaats in de Berkenzaal en start om 10:15 uur
Shine Event Expo Houten